walks & talks – laatste weekend: path

17 - 18 september 2022 | 15:00 - 16:00

Tijdens het laatste weekend van kunstinstallatie Path is er een speciaal programma met verdiepende Walks & Talks, door onze directeur en curator. De Braziliaanse kunstenaar Antonio Obá maakte in opdracht van de Oude Kerk een serie nieuwe werken die raken aan de geschiedenis van Nederlands-Brazilië en thema’s als kolonialisme, zwarte identiteit en de versmelting van religies en culturen. Kom tijdens een van de Walks & Talks meer te weten over de dialoog tussen Obá’s werk en de geschiedenis van het gebouw, de samenwerking met de kunstenaar en de achtergrond van de totstandkoming van het werk.

deelnemen
Met een geldig toegangsbewijs voor de Oude Kerk is deelname aan het Walk & Talk-programma gratis. Meld je hier aan.

programma
zaterdag 17 september 2022, 15.00 – 16.00 uur: Walk & Talk met curator Marianna van der Zwaag (voertaal: afhankelijk van de groep – language: English or Dutch depending on the group).
zondag 18 september 2022, 15.00 – 16.00 uur: Walk & Talk met directeur Mariette Dölle (voertaal: Nederlands).

Curator Marianna van der Zwaag vertelt over haar samenwerking met kunstenaar Antonio Obá en over de achtergronden bij de totstandkoming van het site-specifieke werk. Directeur Mariette Dölle vertelt over het unieke samenspel tussen kunst, muziek en erfgoed in het programma van de Oude Kerk.

Foto: Foto Maarten Nauw