bouw mee: crowdfunding

tot 31 mei 2019

Al honderden donateurs gingen je voor. Bouw ook mee en financier de sluitsteen van een nieuw muziekfonds. Op 11 mei klinkt het Vater-Müllerorgel voor het eerst in jaren in volle glorie met wereldsterren als Philip Glass en Nicolás Jaar tijdens het benefietconcert Playing the Cathedral. Met het benefietconcert leggen we de basis voor een nieuw muziekfonds voor de Oude Kerk. Door de inspanningen van velen is het nieuwe muziekfonds al voor 75% gerealiseerd!

Help ons de laatste 25% van het fonds te realiseren via de crowdfundingsactie op voordekunstWil je het legendarische benefietconcert niet missen, reserveer dan nu een stoel of tafel en schuif aan op 11 mei.
Met jouw bijdrage of reservering ondersteun je een nieuwe muziektempel met spatial music, jaarlijkse residency’s van componisten en sound artists, concerten en klankervaringen. Steun Playing the Cathedral in de Oude Kerk, en zorg met jouw gift voor nieuwe muziek in het oudste gebouw van de stad.

donneer nu!

wat krijg je voor je gift

25 of meer
Je bent mede-grondlegger van een nieuwe muziektraditie, de Oude Kerk is je heel dankbaar.

75 of meer
Je neemt plaats op een VIP-stoel tijdens het live concert van Philip Glass zelf op 12 mei, met Nederlands Kamerkoor, Claron McFadden, James McVinnie, Benjamin Peled, Artvark Saxophones.

150 of meer
Je krijgt toegang tot een reeds uitverkochte improvisatiesessie van Nicolás Jaar op 12 mei. Van 16:00 tot 19:00 of van 22:00 tot 1:00. Gelimiteerd aantal kaarten.

400 of meer
Je wordt ontvangen voor een privébezoek voor twee personen aan het Vater-Müllerorgel en een kort privéconcert door een van de organisten van de Oude Kerk. Een unieke kijk achter de schermen van een instrument uit 1724 met 4158 pijpen.

650 of meer
Je schuift aan bij het benefietdiner op 11 mei, met unieke gebeurtenissen zoals de première van de nieuwe compositie van Nicolás Jaar, en een eenmalige samenwerking tussen Philip Glass en Children of the Light. Sterrenchef Robert Kranenborg stelt het menu van de avond samen

950 of meer
Je wordt uitgenodigd voor een privé-concert en borrel bij het Vater-Müllerorgel voor jou, je vrienden en je familie. Max. 20 personen per concert.

1250 of meer
Je wordt eigenaar van het kunstwerk Building X Between Lightde gelimiteerde en gesigneerde registratie van de eenmalige samenwerking tussen Philip Glass en Children of the Light. En je schuift aan tafel tijdens het benefietdiner op 11 mei.