It's OK... Cirkel Binnenbuurt #2

25 augustus 2023

17:00 – 19:00

Samenkomst voor jongeren, studenten en expats uit de buurt.

reserveer ticket(s)

Nodig iemand uit om mee te gaan

Tijdens deze bijeenkomst, worden jongeren, expats en studenten die rondom de Oude kerk wonen uitgenodigd, om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over mogelijke manieren voor verbindingen in de buurt.

Voor deze cirkel worden buurtbewoners van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van de gesprekken over sociale cohesie in de buurt rondom de Oude Kerk. Buurtbewoner Lennard Roubos in gesprek over verbindingen maken in de buurt met verschillende senioren, jongeren & studenten, expats uit de buurt. Hoe kunnen mensen in de buurt elkaar bijstaan? Wat zijn laagdrempelige manieren voor contact in de buurt? En waar liggen de behoeftes? Deze cirkel bestaat uit een serie van vier bijeenkomsten met respectievelijk senioren, jongeren & studenten, expats uit de buurt en een gezamenlijke afsluiting. Op participatieve manier gaan we met elkaar in gesprek over waaraan er in onze buurt behoefte is. De sessies vinden maandelijks plaats op wisselende dagen en steeds andere tijdstippen. In de eerste drie sessies staat telkens een andere groep centraal, tot slot is er een sessie om gezamenlijk een vervolg vorm te geven.

Oude kerk 19 06 2023 LND Wstudio 0012

Over It's OK... commoning uncertainties
Deze cirkel is onderdeel van het meerjarige collectieve kunstproject It’s OK… commoning uncertainties rondom het gemeenschappelijk maken van onzekerheden en het verhalen van verschillende realiteiten. It’s OK... is samengesteld op initiatief van Jeanne van Heeswijk door meer dan honderd makers, denkers, activisten, kunstenaars, buurtbewoners. Lees hier meer over het project.