Uitzonderlijke momenten in de Oude Kerk

t/m 16 augustus 2020

Waan je een soldaat in de eerste wereldoorlog. Zonder kogels, maar met een soundtrack van acht uur. Want nu kun je een nacht doorbrengen tussen de zandzakken en zangvogels van Adrián Villar Rojas. Vanwege de uitzonderlijke situatie waarin we verkeren, willen we je Poems for Earthlings ook op een aantal uitzonderlijke manieren laten ervaren. En: door tickets te kopen voor deze speciale momenten, steun je meteen de Oude Kerk. Met geld of tijd.

op date tussen 120 kaarsen – uitverkocht
Wil je iemand verrassen met een écht indrukwekkende date? Boek dan de Oude Kerk. We blijven na openingstijd een uur lang open, speciaal voor jou en je date. Wij zorgen voor wijn en chips. Je betaalt €100 óf je helpt 5 shifts als vrijwilliger. Interesse? Mail naar info@oudekerk.nl.

privéconcert op het Vater-Müllerorgel – uitverkocht
Neem maximaal 4 gasten mee om te genieten van een privéconcert op het Vater-Müllerorgel door Matteo Imbruno, wereldvermaard organist van de Oude Kerk. Matteo kent het orgel als geen ander en neemt je mee naar boven om te laten zien hoe het wordt bespeeld. Je geeft €250 of 10 shifts als vrijwilliger. Interesse? Mail naar info@oudekerk.nl.

een nacht tussen de loopgraven
De soundtrack van Poems for Earthlings duurt ruim 8 uur. Om gelegenheid te bieden om deze helemaal te beluisteren, bieden we een overnachting in de Oude Kerk aan. Op 2 juli (uitverkocht) en 6 augustus zijn maximaal dertig mensen welkom om hun matje en slaapzak uit te rollen en de hele nacht in de kerk door te brengen. Meer informatie vind je hier. Een ticket kost €100 en is verkrijgbaar via deze link.

Wil je de Oude Kerk liever gewoon met een (kleine) donatie steunen? Dat kan snel en makkelijk via iDeal. Klik hier om een donatie te doen.