speciaal programma | gatherings rond garden of scars

januari - maart 2023

De Oude Kerk organiseert een speciaal programma van samenkomsten rond Ibrahim Mahama’s kunstinstallatie Garden of Scars. Zijn werk verbindt de geschiedenis van de Oude Kerk met een internationale (historische) context. Op drie avonden werpen kunstenaars, musici en denkers hun licht op de context en achtergrond van Mahama’s werk en de relatie tussen Europa, Afrika en zijn diaspora.

data gatherings rond garden of scars

zaterdag 21 januari 20:00 – 22:00: gathering #1: stories across the atlantic and beyond
met onder andere: Natalie Everts (historicus), John Collins, Lisette Ma Neza (dichter), Raul Balai en Ama van Dantzig.
Voor meer informatie en tickets klik hier.

zaterdag 18 februari 20:00 – 22:00: gathering #2: sounds bouncing through history
met onder anderen: componist en percussionist Vernon Chatlein en schrijver Leendert van der Valk.
Voor meer informatie en tickets klik hier.

zaterdag 18 maart 22:00 – 22:00: gathering #3: future sounds and beyond
programma binnenkort online.

Het programma rond de tentoonstelling is speciaal samengesteld door Ama van Dantzig, Richard Kofi en Leendert van der Valk, in samenwerking met Marianna van der Zwaag (curator Oude Kerk) en Mariette Dölle (directeur Oude Kerk).

Foto: Matthijs Immink