Nieuwjaarsbijeenkomst: een blik op de toekomst

17 januari 2020

Hoe ziet de toekomst van de Oude Kerk eruit? De afgelopen maanden zijn we uitgebreid in gesprek geweest met buurtbewoners, kunstenaars, bezoekers, collega’s en heel veel andere mensen. Op basis van die inspirerende ontmoetingen zijn we nu toekomstplannen aan het smeden.

De Oude Kerk werkt op een open manier, in verbinding met haar bezoekers, met de buurt en met de stad. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om op vrijdag 17 januari samen naar de toekomst van de Oude Kerk te kijken. We zullen dan delen welke inzichten we de afgelopen tijd hebben opgedaan, en welke speerpunten voor het beleid daaruit voortkomen de korte én de lange termijn. Ook horen we heel graag wat jullie visie op deze gezamenlijke toekomst is.

Kom je ook? Aanmelden kan via rsvp@oudekerk.nl. Hopelijk tot dan!

Een blik op de toekomst
17 januari 2020