museumnacht amsterdam: spoken word in garden of scars

5 november 2022 | 19:00 - 02:00

Op 5 november opent in de Oude Kerk een gloednieuwe kunstinstallatie van de bekende Ghanese kunstenaar Ibrahim Mahama. Wees tijdens museumnacht 2022 één van de eersten die ziet hoe de kerkruimte is getransformeerd tot Garden of Scars.

programma
Tijdens de museumnacht vinden er spoken word performances plaats in Mahama’s ‘garden’ door Amsterdamse dichters en performers. Wil je weten wie er komt? Houd onze website in de gaten en volg ons via sociale media.

laat je stem klinken
Laat jij je eigen stem ook klinken in de Oude Kerk? Stuur jouw idee of tekst en motivatie vóór 13 oktober naar info@oudekerk.nl. De beste inzendingen krijgen een plek in het programma.

pop-up ok-bar
Voel je ook welkom om tijdens de nacht door de middeleeuwse architectuur te dwalen en iets te drinken aan onze pop-up OK-bar.

Foto: Daniel Sylla