bonne suits lanceert nieuwe collectie

29 september 2022 I 19.30 - 21.15

Op donderdag 29 september lanceert Bonne Suits, gevestigd in één van de historische huizen rond de Oude Kerk, de nieuwe collectie ‘Full Circle’ in de Oude Kerk.

Als het aan Bonne Reijn, kledingontwerper, gallerie- en winkeleigenaar én oprichter van het kledingmerk Bonne Suits, ligt dan draagt iedereen hetzelfde pak. Zijn atelier is gevestigd in een aanbouw aan de historische Oude Kerk in Amsterdam. Daar ontwerpt hij Bonne Suits, unisex pakken voor elke gelegenheid, als een reactie op de mode-industrie waar omloopsnelheid, luxe en merknamen nog steeds voorop staan.

full circle x bonne suits – the immortal suit
Vragen waar Bonne Reijn, bekend om de uniseks pakken in verschillende kleuren, zich als ontwerper mee bezighoudt: ‘Hoe kan vernieuwing in de modewereld centraal staan zonder de planeet uit te putten? Moet de mode daarvoor dood verklaard of is een wederopstanding beter?’ In de Oude Kerk vindt een programma plaats waarin deze en andere levensvragen worden bezongen en beantwoord ter viering van de lancering van de Full Circle x Bonne Suits-lijn. Sprekers zijn onder meer schrijver Maartje Wortel en rap- en punkartiest Ray Fuego.

aanwezig zijn?
Je kunt bij dit event in de Oude Kerk aanwezig zijn! Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor onze Oude Kerk volgers en nieuwsbrieflezers. Meld je hier aan.

programma
inloop