pers

persbezoek en persmateriaal
Ben je (freelance) journalist, recensent of redacteur en wil je de Oude Kerk bezoeken of (film en/of fotografie-)opnames maken in de kerk? Vraag dan een (pers)bezoek aan via info@oudekerk.nl.
Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van de Press Office. De publieksmedewerkers van de Oude Kerk kunnen geen perskaarten, visitekaartjes of andere mediapassen accepteren om gratis toegang te verlenen.
Ook is via info@oudekerk.nl persmateriaal op te vragen.

aanmelden
We ontvangen hiervoor graag onderstaande informatie via email naar: info@oudekerk.nl

• Volledige contactinformatie (naam, adres, telefoonnummer, e-mail)
  • Opdrachtgever/medium
  • Datum van bezoek
  • Reden voor bezoek
  • Kopie geldige perskaart
  • Je accreditatie wordt per mail bevestigd.

* Oude Kerk behoudt zich het recht voor verzoeken tot persbezoek niet te honoreren.

perslijst
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Oude Kerk en informatie over persbijeenkomsten/pers previews ontvangen, meld je dan aan voor onze perslijst via: info@oudekerk.nl

filmen en fotograferen
Wil je filmen of fotograferen in het museum? Stuur dan een mail naar info@oudekerk.nl om de mogelijkheden te bespreken.