19701997_829913810520409_1698185370200406228_n

vacature: programmacoördinator

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In korte tijd groeide de Oude Kerk uit tot een ambitieus opdrachtgever van internationale kunstenaars voor uitzonderlijke projecten met een bijzondere relatie tot de monumentale kerk en haar rosse omgeving. Van radicale ingrepen tot respectvol eerbetoon. De Oude Kerk onderscheidt zich dan ook in hoge mate van wat elders in de stad gebeurt in het samenspel van hedendaagse kunst en historisch erfgoed. De komende jaren willen we verder excelleren in kwaliteit en impact. Daarom zoeken wij voor de realisatie van omvangrijke tentoonstellingen en spraakmakende programma’s per direct een ervaren:

programmacoördinator (32 uur)

profiel
• ruime ervaring met projectcoördinatie
• ervaring met begroten, budgetbeheersing en planning
• diplomatie en overtuigingskracht
• ervaring met het zorgvuldig omzetten van kunstenaars ideeën
• ervaring met het kwalitatief installeren van hedendaagse kunst
• minimaal 5 jaar ervaring met het praktisch organiseren van tentoonstellingen in een museale of monumentale omgeving
• (inter)nationaal netwerk en ruime ervaring in hedendaagse kunst

werkzaamheden
Overall coördinatie pré-productie, productie en post-productie tentoonstellingen en programma’s. Samen met kunstenaar en de curator realiseer je nieuwe site-specifieke kunstwerken:
• planning maken, afstemmen en bewaken
• budgetten opstellen en onderhandeling met partners en leveranciers
• organiseren bruiklenen, transport, vergunningen, verzekering en art-handling
• organiseren en enthousiasmeren van team op locatie
• aansturen installatie kunstwerken o.a. AV media
• bewaken en onderhouden kwaliteit (lopende) presentaties en programma’s
• ondersteuning in evaluatie, archivering en fondsenwerving
• kritisch oog voor detail

De Oude Kerk werkt zoveel mogelijk langs de lijnen van de museum cao. De functie is ingedeeld in schaal 8 van deze cao. Er is een pensioenregeling. Bij aanvang wordt een jaarcontract aangeboden met uitzicht op verlenging.

belangstelling?
Presenteer jezelf vòòr 23 november d.m.v. een korte motivatiebrief en CV aan Mirjam Jalving. Geef in je motivatiebrief aan waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie en wat jouw unieke bijdrage aan de Oude Kerk is.

19701997_829913810520409_1698185370200406228_n

foto: fabian landewee

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.