vacature: productie assistent (stage)

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Oude Kerk is opdrachtgever van internationale kunstenaars voor uitzonderlijke projecten met een bijzondere relatie tot de monumentale kerk en haar rosse omgeving. Van radicale ingrepen tot respectvol eerbetoon. De Oude Kerk onderscheidt zich dan ook in hoge mate van wat elders in de stad gebeurt, zowel op het gebied van hedendaagse kunst als op dat van historisch erfgoed. De komende jaren willen we excelleren in het samenspel tussen hedendaagse kunst en erfgoed, ook door het programma in de harten en hoofden van een diverser publiek te laten bestaan. Voor de komende maanden staan een aantal grootschalige kunstprojecten op het programma. Voor de realisatie daarvan zijn wij per direct opzoek naar een:

productie assistent (stage)
(minimaal 24 uur per week)

over de functie
Tijdens deze stage krijg je de kans om mee te werken aan o.a. een historisch gala voor 1000 personen, een maandelijkse reeks van magische concerten en spannende publieksprogramma’s gerelateerd aan de kunsttentoonstellingen. Je dagen bestaan uit het coördineren, voorbereiden en begeleiden van producties. Samen met onze projectleider doe je er alles aan om grote dromen waar te maken. Dit betekent flexibel zijn, onder druk kunnen werken en steeds oplossingen zien.

over jou
Je bent een teamspeler, hands-on en weet van aanpakken. Ook ben je communicatief en organisatorisch vaardig. Je hebt affiniteit met het programma van de Oude Kerk. Ervaring met het organiseren van evenementen/producties en basiskennis van techniek/AV is een grote plus. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit: producties vinden vaak buiten kantooruren plaats. Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam (of directe omgeving), en ben je minimaal beschikbaar voor een periode van 6 maanden.

wij bieden
• een monumentale werkplek in het hart van Amsterdam
• ruimte voor vernieuwende ideeën, initiatief en experiment
• een plezierige werksfeer in een gemotiveerd team
• een dagelijks gezonde lunch
• een stagevergoeding

interesse?
De ideale startdatum is per direct. Om te solliciteren naar deze functie stuur je uiterlijk 6 mei een cv en korte motivatie naar info@oudekerk.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 7 en 8 mei. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Pelgrim, projectleider op 020 6258284.

De Oude Kerk gelooft dat een meer divers team bijdraagt aan een impactvolle bezoekervaring. Daarom zoeken wij actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, wat een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op te reageren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.