Foto: Ernst van Deursen

vacature: medewerker technische dienst

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

oude kerk zoekt
In het oudste gebouw van Amsterdam komen heden en verleden bij elkaar. Door hedendaagse kunst en cultuur in verbinding te stellen met de rijke geschiedenis van het gebouw, is de Oude Kerk – midden op de Wallen! – dè plek voor inspiratie, onderzoek, creatie en contemplatie. Jonge kunstenaarsinitiatieven krijgen hier de ruimte om zichzelf te presenteren, maar ook toonaangevende (inter)nationale kunstenaars worden uitgenodigd om hier site-responsive werk te maken. In een stad waar zoveel gebeurt, weet de Oude Kerk gemiddeld 150.000 bezoekers per jaar te trekken. Met haar hedendaagse kunst (en in de toekomst ook -muziek) programma’s wil de Oude Kerk naast toeristen en erfgoedliefhebbers, ook een plaats in het hart veroveren bij kunstliefhebbers en de creatieve stedeling.

Per direct zijn wij op zoek naar medewerker Technische Dienst (16-24 uur).
Bij de Technische Dienst werkt een groep medewerkers aan het onderhoud van het gebouw en de tentoonstellingen. Het is een veelzijdige en enthousiaste groep die diverse werkzaamheden verrichten, waaronder: tentoonstelling aan- en uitzetten, zorg dragen voor de veiligheid van gebouw en bezoeker (bhv), beheer van erfgoed en kunstobjecten, ondersteuning bij productie, installeren van audio en video, plegen van klein onderhoud, schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en het begeleiden van leveranciers. We zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

taken
• zorgdragen voor perfecte werking tentoonstellingen
• preventief en correctief onderhoud gebouw, tentoonstelling en collectie
• meewerken aan voorbereiden, opbouw, demontage van tentoonstellingen.
• begeleiding van onderhouds- en opbouwwerkzaamheden door externe bedrijven
• technisch advies over vervanging en onderhoud aan de installaties en apparatuur
• meewerken aan (elektro)technische werkzaamheden
• algemene werkzaamheden zoals schoonmaak, onderhoud en openstelling
• begeleiden van activiteiten en evenementen in de kerk zoals viewings, performances, openingen, museumnacht en Saskia ontbijt
• tijdens de avonduren en in de weekenden flexibel beschikbaar voor productionele ondersteuning of telefonisch bereikbaar bij calamiteiten
• vervangen van de baliemedewerker tijdens lunchpauze

profiel
• praktische kennis van museumtechniek (projectoren, audio, ICT)
• publiekgericht, ondernemend, alert
• flexibel en kan goed samenwerken
• doorzetter als het gaat om het vinden van oplossingen
• plezier in erfgoed, kunst en het publiek dat hier op af komt
• bereid om tijdens speciale producties ook in weekenden en avonden te werken
• je bent in het bezit van een BHV diploma, of bereid om hier een cursus in te volgen
• je spreekt Engels

Belangstelling?

Presenteer jezelf vòòr 15 juli d.m.v. een korte motivatiebrief en CV aan Helen van der Burg helen@oudekerk.nl. Geef in je motivatiebrief aan waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie en wat jouw unieke bijdrage aan de Oude Kerk is.
Salarisindicatie € 1.950 bruto per maand (fulltime).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.