vacature medewerker office en projecten (32 – 40 uur)

Laurence Ostyn Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Oude Kerk is opdrachtgever van internationale kunstenaars voor uitzonderlijke projecten met een bijzondere relatie tot de monumentale kerk en haar rosse omgeving. Van radicale ingrepen tot respectvol eerbetoon. De komende jaren willen we verder excelleren in het samenspel tussen hedendaagse kunst en erfgoed, ook door het programma in de harten en hoofden van een diverser publiek te laten bestaan. Bijzondere uitdaging binnen deze functie vormt het optimaliseren van de backoffice en de ondersteuning van het projectteam. Omdat de huidige medewerker na 20 jaar een nieuwe uitdaging tegemoet gaat, zijn wij op zoek naar een:

medewerker office en projecten (32 – 40 uur)

over de functie
Als medewerker office en projecten ondersteun je de dagelijkse werkzaamheden in de Oude Kerk en de verschillende projecten die er plaats vinden. Je maakt deel uit van het dynamische projectteam. Je bent een eerste aanspreekpunt voor externen en ondersteunt de projectleiders en de medewerkers marketing, educatie en communicatie in het realiseren van monumentale tentoonstellingen en het verdiepende publieksprogramma. Daarnaast voer je zelfstandig de organisatie van het kantoor aan. Je bent onder meer verantwoordelijk voor een optimaal werkend relatiebestand, het versturen van uitnodigingen, verzorgen van de in- & uitgaande post en het agendabeheer. Je organiseert ontvangsten, behandelt aanvragen voor (educatieve) groepsbezoeken en je beheert de backoffice van het kassa- en winkelsysteem. Ook ondersteun je in de financiële-, data- en HR-administratie.

over jou
Je bent een enthousiaste, doortastende en zorgvuldige collega met affiniteit met cultuur. Proactief, flexibel en communicatief ijzersterk. CRM en back office systemen kennen geen geheimen voor jou. Je draait je hand niet om voor het organiseren van een soepel lopend kantoor, waardoor je als spin in het web van onze organisatie bent. Je werkt gestructureerd en planmatig, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je bent ook een verbindende teamplayer die flexibel kan bijspringen als de situatie daarom vraagt. Daarnaast heb je het volgende in huis:

• relevante MBO+ / HBO opleiding
  • ervaring met CRM systemen, MailChimp en voorraadbeheer
  • 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbaar functie

wij bieden

• Een monumentale werkplek in het hart van Amsterdam
  • Een plezierige werksfeer in een gemotiveerd team
  • Een dagelijks gezonde lunch
  • Een salaris in verhouding tot de zwaarte van de functie inclusief pensioenregeling

interesse?
Je kunt reageren tot en met 8 augustus 2018 door een motivatiebrief en cv te sturen aaninfo@oudekerk.nlter attentie van Emma van Oudheusden, Hoofd Bedrijfsvoering.

De aanstelling is per 1 september (of in overleg). In eerste instantie voor 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Wij geloven erin dat een meer divers team bijdraagt aan een rijkere bezoekervaring. Daarom zien wij actief uit naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, wat diverse talenten met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen vooral op te reageren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.