13WimHanenberg2

vacature: marketing- en communicatiemedewerker

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

oude kerk zoekt
In het oudste gebouw van Amsterdam komen heden en verleden bij elkaar. De Oude Kerk presenteert monumentale tentoonstellingen van internationale kunstenaars zoals Tony Oursler, Taturo Atzu en Germaine Kruip moeiteloos naast een jongere generatie kunstenaars waaronder: Melanie Bonajo, Alexis Blake, Roderick Hietbrink en Rory Pilgrim in performance-weekends en de zogenaamde Nachtelijke Dwalingen.

In een stad waar zoveel gebeurt, weet de Oude Kerk gemiddeld 150.000 bezoekers per jaar te trekken. Met haar hedendaagse kunst (en in de toekomst ook -muziek) programma’s wil de Oude Kerk naast toeristen en erfgoedliefhebbers, ook een plaats in het hart veroveren van kunstliefhebbers en de nieuwsgierige stedeling. Als aanvulling op ons compacte team zijn wij op zoek naar een bevlogen marketeer die ons wil komen versterken in onze ambities.

Per 15 september 2016 zijn wij op zoek naar een collega marketing en communicatie (40 uur)

functieomschrijving
In deze MarCom-functie is je taak tweeledig: je bent verantwoordelijk voor alle communicatie van de Oude Kerk en zorgt ervoor dat mensen op de hoogte zijn van de tentoonstellingen en programma’s die daar plaatsvinden. En het belangrijkste: dat ze komen.

taakomschrijving
• promoten tentoonstellingen en programma’s zoals het veelzijdige avondprogramma Come Closer en het performance-programma nachtelijke dwalingen
• het stimuleren van de verkoop van tickets
• beheren social media kanalen, ook die van speciale projecten zoalsMisericordia; op zoek naar nieuwe naastenliefde, contacten opzetten met bloggers en vloggers
• verantwoordelijk voor de algemene PR en aansturing van ons mediabureau
• aanspreken nieuwe doelgroepen via joint-promotions en winacties
• ontwikkelen communicatiecampagnes in samenwerking met de grafisch ontwerper(s)
• verantwoordelijk voor het aansturen van copy en artwork

onze ideale collega:
• heeft een wo/hbo-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau
• heeft minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• heeft commercieel inzicht en is resultaatgericht
• is stressbestendig en gaat uitdagingen niet uit de weg
• is communicatief, proactief
• is woonachtig in (omgeving) Amsterdam.

wat wij bieden:
• dienstverband van 40 uur per week
• salaris ca. € 2.500 – 2.800 bruto p.m.
• ondernemende functie in een oud gebouw én in een jong instituut

belangstelling?
Presenteer jezelf vòòr 18 augustus d.m.v. een korte motivatiebrief en CV aan Helen van der Burg helen@oudekerk.nl. Geef in je motivatiebrief aan waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie en wat jouw unieke bijdrage aan de Oude Kerk is. Meer informatie over de functie kan worden verkregen via Rieke Righolt 020 – 625 82 84 (ma,do,vr). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.