vacature: floormanager

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Oude Kerk is opdrachtgever van internationale kunstenaars voor uitzonderlijke projecten met een bijzondere relatie tot de monumentale kerk en haar rosse omgeving. Van radicale ingrepen tot respectvol eerbetoon. De Oude Kerk onderscheidt zich dan ook in hoge mate van wat elders in de stad gebeurt, zowel op het gebied van hedendaagse kunst als op dat van historisch erfgoed. De komende jaren willen we excelleren in het samenspel tussen hedendaagse kunst en erfgoed, ook door het programma in de harten en hoofden van een diverser publiek te laten bestaan. Bijzondere uitdaging vormt het optimaliseren van de publieksontvangst- en begeleiding. Daarom zijn wij per direct opzoek naar een:

floormanager
(40 uur per week)

over de functie
Afgelopen jaren hebben kunstenaars de betekenissen van de Oude Kerk met hun werk onderzocht. Het zijn betekenissen die soms lange tijd zijn vergeten, maar die via de kunstenaar in een nieuw licht komen te staan. Maar wat doen die betekenissen nu met het diverse publiek van de Oude Kerk? Worden ze herkend door de toerist, de buurman of de kerkganger? Vanuit die nieuwsgierigheid en gedrevenheid stuur jij jouw team op de vloer aan. Je daagt ze uit, neemt ze mee en biedt ze de steun om de bezoeker op een voor hem/haar passende wijze een onvergetelijke Oude Kerk ervaring te bezorgen.
Als floormanager ben je regisseur en troubleshooter op de vloer. Je draagt zorg voor een professioneel ontvangst: representatieve ruimtes, een goed ingewerkt en enthousiast team, een tentoonstelling zonder mankementen, en concerten & performances die gastvrij en professioneel zijn. De floormanager legt verantwoording af aan het Hoofd Bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de projectleider en de conciërge.

voornaamste werkzaamheden
• Aansturing van het team van publieksbegeleiders en vrijwilligers en coördineren van de werkzaamheden op de vloer, deels ook in weekenden en avonduren;
• Zorgdragen voor inroostering, personeelsplanning en vervanging bij ziekte;
• Verantwoordelijk voor interne afstemming en communicatie doormiddel van dagrapporten, draaiboeken, briefings en teammeetings;
• Voorbereiden en begeleiden van ontvangsten en publieksprogramma’s, incl. technische ondersteuning;
• Zorgdragen voor een soepele gang van zaken in het entreegebied & museumwinkel incl. crowdcontroll, beheer van de audiotours, (winkel)kassa’s en (online) ticketsystemen;
• Mede verantwoordelijk voor het veiligheids- en beveiligingsbeleid (incl. alarmopvolging) en uitvoering daarvan, en vervullen van de rol van BHV’er;
• Mede verantwoordelijk voor toezicht op de vloer, aanzetten en monitoren van tentoonstellingen en presentaties.
over jou

Je bent een teamspeler, communicatief en organisatorisch vaardig. Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent representatief, oplossingsgericht en hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent geïnteresseerd in kunst én publiek, en laat je inspireren door relevante ontwikkelingen. Je hebt een basiskennis van techniek en AV. Je hebt ervaring in hospitality en publieksbegeleiding, bij voorkeur in een leidinggevende functie. Je bent woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

wij bieden
• een monumentale werkplek in het hart van Amsterdam
• ruimte voor vernieuwende ideeën, initiatief en experiment
• een plezierige werksfeer in een gemotiveerd team
• een dagelijks gezonde lunch
• een salaris in verhouding tot de zwaarte van de functie inclusief pensioenregeling

interesse?
De ideale startdatum is 1 juni 2018. Om te solliciteren naar deze functie stuur je uiterlijk 6 mei een cv en motivatie naar info@oudekerk.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 7 en 8 mei. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emma van Oudheusden, Hoofd Bedrijfsvoering op 020 6258284.

De Oude Kerk gelooft dat een meer divers team bijdraagt aan een impactvolle bezoekervaring. Daarom zoeken wij actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, wat een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op te reageren.

Oude Kerk opening Boltanski 39 voor social

foto: maarten nauw

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.