Foto: Roy Beusker

schenking bankgiro loterij

Emma Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen week werd Jacqueline Grandjean, directeur Oude Kerk, verrast door Robert ten Brink. Als ambassadeur van de BankGiro Loterij stond hij op de stoep met een cheque van maar liefst € 200.000,-. Met deze fantastische schenking kunnen wij onze collectie toegankelijker maken en -tot nu toe voor het publiek verborgen- kerkruimtes openstellen voor het publiek.

steun aan culturele sector groeit naar 66,9 miljoen euro
In totaal ontvingen 66 culturele organisaties een schenking van de BankGiro Loterij. Dankzij de ruim 580.000 loterijdeelnemers kan de loterij dit jaar een recordbedrag 66,9 miljoen euro schenken aan musea en andere culturele instellingen. Dat is 4,1 miljoen euro meer dan vorig jaar.

Een overzicht van alle schenkingen in Amsterdam en daarbuiten is terug te vinden op de website van de BankGiro Loterij.

50e687a0-aec4-4d00-882e-2f494e5b9888_oudekerk-bijdrage

afbeelding: BankGiro Loterij

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.