Oproep: help mee met onderzoek!

Marian Cousijn Nieuws

Klik hier om je aan te melden voor het onderzoek.

Ben je goed bekend met de Oude Kerk, bijvoorbeeld omdat je er regelmatig komt als kunstliefhebber of als lid van de buurt- of kerkgemeenschap? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met de Hogeschool van Amsterdam en de Reinwardt Academie doen we een onderzoek naar de virtuele installatie Soundverse, die speciaal voor de Oude Kerk is ontwikkeld is door studenten van de Hogeschool van Amsterdam. De installatie biedt een multizintuiglijke interpretatie van de Oudekerkstoren.

We zijn benieuwd naar de ervaringen die deze installatie teweegbrengt. Het onderzoek vindt plaats in de vorm van een online interview van zo’n 45-50 minuten via Microsoft Teams of Zoom en de vergoeding bedraagt € 20,-. De interviews kunnen flexibel worden ingepland, het liefst tussen nu en zondag 13 december 2020. Het interview zal worden opgenomen, waarbij enkel de audio en de ingevulde formulieren voor wetenschappelijke doeleinden worden bewaard volgens de wettelijke richtlijnen. Ook belangrijk: er zijn in dit onderzoek geen goede of foute antwoorden, jouw ervaring staat centraal.

Meedoen? Meld je dan snel aan via deze link! We kijken uit naar je reactie.