Foto: PietMusters

nieuwe vrienden oude kerk

okadmin Nieuws

In samenwerking met de Stichting Vrienden Oude Kerk wordt de vinger aan de pols gehouden van de Vrienden van de Oude Kerk. De Stichting Vrienden Oude Kerk telt nu ruim 400 zeer gewaardeerde vrienden. In de komende jaren wil zij dit aantal laten groeien.

Komende maand wordt een enquête uitgezet onder de huidige vrienden. Daarna wordt een aantal concepten getest onder bestaande en nieuwe vrienden, waarbij men zich kan uitspreken voor of tegen een aantal modules. Daarmee ontstaat de kans om je als Vriend te onderscheiden met kunst, muziek en stilte.
De Oude Kerk en Stichting Vrienden Oude Kerk worden in de ontwikkeling geholpen door een internationaal consultancy bureau dat zich pro deo voor dit doel inspant. Het project wordt begeleid door Ester Serrano.