geurt brinkgreve restauratieprijs

okadmin Nieuws

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op zondag 27 oktober heeft Stichting de Oude Kerk de Geurt Brinkgreve Restauratieprijs van de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad in ontvangst genomen. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan het best geslaagde restauratieproject in Amsterdam. Directeur Jacqueline Grandjean: “Stichting de Oude Kerk is bijzonder verguld met deze prijs. Het vormt een belangrijke erkenning van de kwaliteit van de restauratie van de Oude Kerk.” Stichting de Oude Kerk draagt de prijs op haar beurt op aan restauratiearchitect Ben Massop en begeleidend bestuursleden Carlo Huijts, Edo Groenewald, Karel Neukirchen en Maurits van de Wall Bake. De inspanningen van deze heren hebben geleid tot het behaalde restauratiesucces.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.